WORKSHOP 
Wij bieden creatieve workshops voor particulieren, bedrijven en andere geïnteresseerden. Groepen vanaf 4 personen zijn van harte welkom voor een workshop . Een inspirerende bezigheid, voor zowel jong en oud! Workshops geven wij voorlopig op 2 locaties ( Zenne Rotterdam & Dizzy Jazz ). Wij zijn bezig met het uitbreiden van locatie's mogelijkheden..dus blijf onze website volgen!

Maar ook locaties op voorstel en of op bedrijf is ook mogelijk bij ons !


# Bedrijven - Teambuilding: Voor bedrijven bieden we workshops aan, goed voor de teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid/ zelf bewustwording. Met een teambuilding heb je niet alleen plezier met je collega’s het zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer.

# Studenten / Scholieren / Jongeren
Ook voor studenten – scholieren en jongeren is een workshop altijd wel relevant, omdat ze in de praktijk kunnen zien hoe bijna iedereen hun creatieve talenten benutten en op die manier participeren in de maatschappij.

#Bedrijfsuitje: Heeft u iets te vieren? of een leuk bedrijfsuitje met combinatie workshop. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken en of vraag voor een offerte.

# Een dagje uit workshop: Heb je planning met vrienden / en of vriendinnen om uit eten te gaan, of gewoon gezellig wat willen gaan doen, familie  uitje? Maar voordat jullie gezellig eerst gaan eten  even met z'n alleen een inspirerende workshop misschien ?

@Linkedln - Workshop - Art is emotion

@Twitter - Art is emotion

Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .